HJÆLP - vi mangler hænder - - - - -

En opfordring til folk.

Er nogen interesseret i lokalhistorie og gerne vil hjælpe med at passe på sognets historie, så kontakt os. Arkivet er nemlig vor fælles hukommelse. - Vi mangler folk til at hjælpe på arkivet med at ordne og registre det indkomne materiale, så det let kan stilles til rådighed for dig og andre interesserede på arkivets læsesal.  - Det er billeder, dokumenter osv., der bliver registeret i arkibas, så de kan komme ind på arkiv.dk - som er indgangen til vor historie! 

Vi modtager gerne gamle dokumenter, breve , billeder osv. - Hvis i har et billede, i synes kunne have interesse for arkivet, men i vil gerne beholde det - så scanner vi det og i beholder orginalen. - En opfordring til foreningerne. Husk, at vi også modtager jeres protokoller, regnskabsbøger, medllemslister osv. Foreningslivet er også en vigtig del af et områdets historie. 

I er velkommen til at kontakte arkivet - eller kom forbi tirsdag formiddag, så i kan se, hvad vi laver, - og vi giver gerne en kop kaffe, mens vi kan tale om tingene.

Seneste kommentarer

28.11 | 15:35

Mange tak for oplysningen, som nu er rettet. Så ved vi også, at billedet er fra før 1939.

27.11 | 13:41

Mojn i Rens, under billedet står der, at Karen endnu ikke er født. Det er korrekt, men der burde stå: Erika og Karen endnu ikke født.
Erika er fra 1939 og Karen er fra 1946.

12.06 | 06:15

Tak for bestillingen. Hvis du har en mail og mobilnr. så kan bøgerne blive sendt med DAO. Det er billigste måde at sende på. - Disse oplysninger kan sendes på mailen: marurens@gmail.com

11.06 | 20:30

Vil gerne bestille "Kolonisterne, kartoffeltyskerne i Gl. Tønder Amt" samt "Kolonisten Atlas" . Leveringsadresse: Preben Lindegaard, Rødstensvang 4, 5600 Faaborg

Del siden