S.O.S. siden  - her vil der bla. komme billeder ind, som vi mangler jeres hjælp til at få belyst. - Det kan f.eks. være billede af et hus/ejendom, men hvor ligger den eller hvem har boet der - eller hvem personer på et billede er.

Svaret kan i sende til mail addr: marurens@gmail.com eller svare på det i kommentarfeltet neders.

Håber rigtig mange af jer har lyst til at hjælpe os.

En skoleklasse fra Jyndevad. - Er der nogen som kan sætte navne på eleverne. (Kan evt. sende det på mail til arkivet)

En skoleklasse fra Jyndevad. - Er der nogen som kan sætte navne på eleverne. (Kan evt. sende det på mail til arkivet)

Billedet er taget ved Burkal præstegård i tidsrummet 1917-1920. Vi ved, at pastor Schwarz oprettede en privat skole for nogle af sognet børn, da der var mangel på lærer under 1. verdenskrig. Han hentede bla. to lærerinder i Hamborg.  - Håber, i har hørt om nogen, der har gået i den skole eller også at i kender nogen på dette billede. Vi har flere billeder i arkivet.

Billedet er taget ved Burkal præstegård i tidsrummet 1917-1920. Vi ved, at pastor Schwarz oprettede en privat skole for nogle af sognet børn, da der var mangel på lærer under 1. verdenskrig. Han hentede bla. to lærerinder i Hamborg. - Håber, i har hørt om nogen, der har gået i den skole eller også at i kender nogen på dette billede. Vi har flere billeder i arkivet.

Burkal private skole foran præstegården (1917-1920) - Kender i nogen på billedet?

Burkal private skole foran præstegården (1917-1920) - Kender i nogen på billedet?

Seneste kommentarer

28.11 | 15:35

Mange tak for oplysningen, som nu er rettet. Så ved vi også, at billedet er fra før 1939.

27.11 | 13:41

Mojn i Rens, under billedet står der, at Karen endnu ikke er født. Det er korrekt, men der burde stå: Erika og Karen endnu ikke født.
Erika er fra 1939 og Karen er fra 1946.

12.06 | 06:15

Tak for bestillingen. Hvis du har en mail og mobilnr. så kan bøgerne blive sendt med DAO. Det er billigste måde at sende på. - Disse oplysninger kan sendes på mailen: marurens@gmail.com

11.06 | 20:30

Vil gerne bestille "Kolonisterne, kartoffeltyskerne i Gl. Tønder Amt" samt "Kolonisten Atlas" . Leveringsadresse: Preben Lindegaard, Rødstensvang 4, 5600 Faaborg

Del siden